DE SALON

COMFORTABEL VERTOEVEN

De Zeeland is gebouwd in 1904 en werd jarenlang gebruikt om vracht te vervoeren over de Nederlandse en Duitse rivieren en kanalen. Inmiddels is het schip omgebouwd tot een schitterende evenementenlocatie, met twee prachtige, karakteristieke ruimtes voor maximaal 125 gasten.

Aan de voorzijde van het schip is het heerlijk toeven in de comfortabele ruime salon (60m2). Met 12 verwarmde ramen biedt deze ruimte een schitterend uitzicht tijdens het varen. De salon is uitgerust met een luxe espressobar en is met 60 zitplaatsen de ideale locatie voor een groot feest, diner, vergadering of een presentatie.

DE CAPTAIN’S CABIN

UNIEKE SFEERVOLLE ‘ENGELSE’ PUB

De voormalige roef van het schip is omgetoverd tot een sfeervolle Engelse pub met een maritiem tintje. De prachtige bar, de eiken vloer, de lambrisering en de oude scheepslampen maken van de Captain’s Cabin een karakteristieke en gezellige ruimte (40m2).

Wist u ook dat alle vertrekken op de Zeeland volledig rolstoelvriendelijk zijn? Door de diverse aangepaste faciliteiten kan iedereen zich gemakkelijk over het schip bewegen.

DE BUITENKUIP

MULTIFUNCTIONELE, OVERDEKTE RUIMTE

De buitenkuip (50m2) bevindt zich tussen de salon en de Engelse pub en is geheel overdekt met een multifunctionele tent, die ook bij regen en wind bescherming biedt. De zitplaatsen hier zijn verwarmd, zodat er ook ’s avonds nog lang nageborreld kan worden. De Zeeland is dankzij de uitgebreide faciliteiten en de karakteristieke entourage een absoluut unieke plek voor bijvoorbeeld een:

  • Dagtocht met vrienden, familie of collega’s

  • Trouwfeest

  • Presentatie of vergadering

  • Personeelsfeest of -uitje

Bent u nieuwsgierig? Twijfel niet en neem contact met ons op. Wij informeren u graag geheel vrijblijvend over alle mogelijkheden.