Dagtocht

Onvergetelijk genieten op het water

Ziet u het al voor zich? Een fantastische dag op het water met vrienden, familie, collega’s of klanten? Lachen, veel eten, een drankje erbij en genieten van een zonnige zomeravond of een prachtige winterdag?

De mogelijkheden op de Zeeland zijn eindeloos. Samen met u stellen wij de afvaartijden, duur van de tocht, opstapplaats (Hoeksche Waard en omgeving), entertainment en catering vast.

Bent u nieuwsgierig? Twijfel niet en neem contact met ons op. Wij informeren u graag geheel vrijblijvend over alle mogelijkheden.

Trouwfeest

Niet zomaar een schip

Bent u op zoek naar een bijzondere locatie voor uw trouwfeest? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Met zijn 28 meter hoge masten is de Zeeland een imposante verschijning. Het schip werd twee jaar geleden compleet omgetoverd tot een luxe en bijzondere evenementenlocatie en biedt de perfecte entourage voor een romantisch diner of een gezellig trouwfeest. Wist u dat de Zeeland zelfs voorzien is van een echte ‘Engelse Pub’?

Wij hebben de leukste ideeën om uw bruiloft extra bijzonder te maken. Wat dacht u bijvoorbeeld van een ‘Titanic’ fotomomentje op de boeg of stap zelf achter het roer en haal onder leiding van onze kapitein zelf uw gasten op.

Bent u nieuwsgierig geraakt? Wij informeren u graag geheel vrijblijvend over alle mogelijkheden.

WIJ ZIJN NIEUWSGIERIG

PRESENTATIE

EEN ONUITWISBARE INDRUK ACHTERLATEN

Een productpresentatie is van groot belang als u een nieuw product in de markt wilt zetten. Op een unieke locatie als de Zeeland zet u gelijk de juiste toon. Wij zorgen ervoor dat uw gasten niets te kort komen en u gegarandeerd een onuitwisbare indruk achterlaat. Onze locatie is uniek en juist daarom zullen uw gasten, uw presentatie, niet snel vergeten!

Dankzij de aanwezige audiovisuele voorzieningen kunt u bij ons op het schip alle kanten op. Van een productpresentatie, een vergadering of een groot feest. De mogelijkheden zijn eindeloos.

IK BEN NIEUWSGIERIG

Personeelsfeest

Een spetterende dag

Wat is er nu leuker dan samen met collega’s genieten op het water van goed gezelschap, heerlijk eten en een knallend feest met een top dj. Op de Zeeland zijn alle ingrediënten aanwezig voor een geslaagd personeelsuitje. Samen met u stellen wij de afvaartijden, duur van de tocht, opstapplaats, entertainment en catering vast.

Ook voor een vergadering, presentatie of teambuilding, hebben wij de leukste ideeën en mogelijkheden.

WIJ ZIJN NIEUWSGIERIG