Soms is uitwaaien het beste recept! Vaar mee op zeilcharterschip De Zeeland!

Als binnen een gezin iemand kanker heeft, leeft iedereen mee. Zowel de patiënt als de partner en kinderen moeten omgaan met spanning, onzekerheden en angst. De stichtingen VaarKracht en De Zeeland bundelen hun krachten en organiseren voor deze gezinnen een kosteloze vaartocht op vrijdag 6 mei aanstaande. Aan boord kunnen gezinnen even hun zorgen thuislaten en genieten van het water en de omgeving. Inwoners uit de Hoeksche Waard kunnen zichzelf of iemand anders die kanker heeft met zijn of haar gezin aanmelden om mee te varen. De vrijwilligers van beide stichtingen bezorgen deze gezinnen graag een onvergetelijke dag!
Stichting VaarKracht zet zich in om vaartochten voor kankerpatiënten en hun dierbaren. Stichting De Zeeland zet haar zeilcharterschip in om kinderen en volwassenen met een (fysieke)beperking een leuke dag te bieden op het water. Waarbij ze letterlijk en financieel drempels weg willen nemen. De samenwerking tussen de stichtingen is bijna logisch!

Programma op 6 mei
• 11.00 -11.30 uur opstappen; ontvangst met koffie/thee tafel
• 11.30 -11.45 uur welkomstwoord, trossen los en varen over de Maas
• 12.30 -13.30 uur lunch aan boord
• 14.00 -15.00 uur hapjes drankjes
• 15.00 -15.30 uur terug op ligplaats, dankwoord en beëindigen vaartocht
De vaartocht is geheel kosteloos, inclusief hapjes en drankjes. De plek waar u kunt opstappen wordt een week voor de vaart bekendgemaakt aan alle deelnemers.
Als u vragen heeft of wil zich aanmelden dan kan dat via info@vaarkracht.nl
Zorg dat u er snel bij bent, want we kunnen maximaal 50 passagiers meenemen.